به گزارش سلام لردگان به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمدرضا نعمتزاده وزير صنعت، معدن و تجارت با اشاره به صنايع خودروسازي، افزود: هماکنون 20 درصد از سهام ايرانخودرو و 34 درصد از سهام سايپا در بورس واگذار شده است که اين واگذاريها به تدريج تکميل شده و اين دو گروه خودروسازي به طور کامل خصوصي ميشوند.
وزير صنعت در خصوص اظهارتش مبني بر کف بودن "قيمت خودرو" اظهار داشت: حدود يک سال بازار خودرو ناامن شده بود، بنابراين با توجه به افزايش نرخ ارز و تورم موجود امکان کاهش قيمت خودرو نسبت به سال گذشته وجود ندارد.
وي افزود: با وجود اينکه خودروسازان تمايل به افزايش قيمتها داشتند اما ما از آنها درخواست کردهايم قيمتها تا پايان سال ثابت بماند.
نعمتزاده همچنين در خصوص تمايل آلمانيها براي ورود به ايران تصريح کرد: اگر اين شرکتها صرفا به دنبال مونتاژ در ايران باشند به هيچ وجه قابل قبول نيست اما اگر در پي سرمايهگذاري مشترک و انتقال دانش فني باشند قطعا با آمادگي کامل ما مواجه خواهند شد.
وزير صنعت ادامه داد: هماکنون در حال مذاکره با چند شرکت خارجي هستيم.
وي به اظهارات نمايندگان پژو و رنو مبني بر عدم ابلاغ لغو تحريمها به دولتهايشان،گفت: بر اساس توافقنامه ژنو لغو تحريمها تا "پايان دسامبر" اتفاق ميافتد بنابراين بيان اين مطلب طبيعي به نظر ميرسد.